-->

Tuesday, October 04, 2011

Segmen GOOGLE IT! :)

Ikut segmen lagi nehh:p meningkatkan gairah semangat idup ha ha ha *plakk*

Ini dia:D haha males nulis copas aja:p *plakk*





hadiah ?
# TOPUP 3orang entry yang paling BEST & KREATIF
(kalau ramai yg join,aku up lagi bil. pemenang)
# aku FOLLOW blog siapa yg join, tak kesah menang ke kalah
# aku buat bloglist khas untuk segment nie.
# insyallah traffic korang pon boleh naik

SYARAT ?
2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.

okay,nak buat macam mana segment nie? okay,jap aku bagi contoh kat bawah nie k.contoh ;aku tanya kau suka makan apa? then kau suka makan sushi.haa,kau google lah gambar sushi pastu kau copy paste je.haa, senang je kan? alaa,google dihujung jari.wakaka :p k,nie soalan dia k.pastu korang jawab dengan gambar,,

SOALAN :
1.NICKNAME 
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?


So, saya as RATRI nak buat tu soalan :) *malay nggak jadi:p*. this is it!

JAWABAN :

1.NICKNAME

 (glittergraphics.com)

2. AGE


3. HOBBIES







4. I WANT TO BE 


kerajinan tangan maker:)


5. I LOVE TO EAT



6. I WISH I CAN 



Thats it! haha wish i win:p dan kembali semangat idup._.






2 comments:

nonyy said...

Salam , dari segmen yg sama . Jom singgah http://chubychummy.blogspot.com/2011/10/segment-just-google-it-azurin-ramli.html

azurin ramli said...

hi ratri.
waduh waduh.kamu orang indonesia yaa?
terharu bangat deyh :> thanks yaa join :D